Дегустация

divider 5

Ще ви посрещнем, като скъпи гости, ще надникнем в историята на виното, като ви разведем през техническите съоръжения, ще научим за технологията на производство, ще вкусим от благородната напитка - виното, под звуците на синфонична музика в помещенията за съзряване на вино дълбоко под земята.
Разполагаме и с професионална дегустационна за групи до 20 души.
Ще посетите и организираната експозиция в кулата на избата на историята на винопроизводството не само във видинският район.
И всичко това ще бъде придружено с дегустации на традиционните за района и България вина, като Гъмза, Рубин, Мерло, Каберне совиньон, Траминер, Совиньон блан и др., както и приятна класическа музика и плата от деликатни сирена.
Други събития, които бихме могли да организираме за по-големи групи по предварителна заявка са дегустации и в Крепостта на Баба Вида и възможност за кратки изпълнения на Синфиниетата на Видин, както и разходки с яхта по река Дунав за по-малки групи до 5 души с дегустация на борда с вина от нашата изба.

divider 5

ДЕГУСТАЦИОННИ ПАКЕТИ

ПО ПЪТЯ НА ВИНОТО
10 лв.
Обиколка на винарната с чаша вино
 
 
BACHOVOTO VINEYARD
35 лв.
Обиколка на винарната
Дегустация на 5 вина от местни и класически сортове (включително топ вина от серията La vie boheme)
Хляб, сирене, месни специалитети и минерална вода
СПЕЦИАЛЕН ПАКЕТ
40 лв.
Разходка из лозовите масиви – запознаване с традиционни местни сортове, обиколка на винарната и проследяване на процесите на винификация
Дегустация на 6 вина
Хляб, сирене, месни специалитети, и минерална вода
 
 
Дегустациите в избата се извършват по предварителна заявка на телефон +359 879 611 155
 

ЗА КОРПОРАТИВНИ И ЧАСТНИ КЛИЕНТИ

ВИ „Дос Аламос“ предлага следните услуги за корпоративни и частни клиенти:
Подарете вино като корпоративен подарък:
Ние можем да персонализираме вашите бутилки с етикети с вашето лого или по избран от вас дизайн.
Поръчайте вино за сватби, юбилеи и специални случаи:
Изненадайте приятно гостите на вашето събитие и си създайте незабравим спомен с прекрасните вина на ВИ „Дос Аламос“ .
Проведете корпоративен тиймбилдинг във винарната на ВИ „Дос Аламос“:
Търсите подходящо, атрактивно място сред природата за вашия тиймбилдинг? Прекарайте ден с екипа си сред хълмистите лозя, дегустирайте и научете как се прави вино, проведете корпоративните си срещи в професионалната ни дегустационна.

Задълбочете знанията си – винени обучения за професионалисти и любители:
Можем да организираме урок на тема стъпките на дегустацията, познаване на Видинските сортове, съчетаване на храна и вино, купажиране на вино, зарязване на лозята, гроздобер и дуги – просто ни кажете какви знания и умения искате да придобиете, и ние ще помогнем!
Влезте в лозето – участвайте в зарязването на лозята и гроздобера:
Станете част от най-важния етап от правенето на качествено вино – работата на лозето! Според сезона, можете да се включите в зарязването на лозята или брането на зрялото грозде. Потопете се в автентичната атмосфера на Видинският регион и се насладете на чистата природа на полето. По време на гроздобета можете и да си закупите свежо десертно грозде и прясно изстискан гроздов сок.